ERZURUM / KARAYAZI - Çayırbeyli Ortaokulu

Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizlersiniz!

Cumhuriyetimizin 100. yılı tüm coşku ve heyecanı ile yaklaşırken  biz de Çayırbeyli Ortaokulu  olarak okul panomuzu düzenledik.

Cumhuriyetimizin 100.yılı tüm coşku ve heyecanı ile yaklaşırken biz de okulumuzdaki panoyu düzenleyerek okulumuzda bu çoşkuyu yansıtmak istedik.Bayrak ve Atatürk görselleriyle hazırladığımız bu çalışma öğrencilerimizin ilgisini ve dikkatini çekmede istenilen başarıyı elde etmiştir.Amacımız Cumhuriyet bilinci kazanmış bireyler olarak bu azim ve kararlılığı  gelecek nesillere aktarmaktır.
' Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz.Cumhuriyeti biz kurduk,onu yükseltecek ve yaşatacak sizlersiniz!'
 -Mustafa Kemal ATATÜRK.

Yayın: 26.10.2023 - Güncelleme: 26.10.2023 23:28 - Görüntülenme: 73